20.10.2023 г., 9:34 ч.

Дъждовен хоризонт 

  Поезия » Философска
158 1 0

 

 

Тихият дъжд на живота

ръми ден подир ден,

един от недоволство все тропа,

а друг - танцува сред капките!

 

Но както и да минават ни дните,

дъждът с хоризонта се слива,

и макар различни съдбите,

се сливат накрая във него!

© Добромир Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??