23 янв. 2011 г., 11:54

Дъждовен копнеж 

  Поэзия » Любовная
1108 0 1

Изтъкана от вятър и пролетно слънце,
напоена със въздух кристален и чист,
заредена със свежест, усещам се зрънце,
полетяло в простора небесно лъчист.

Изтъкана от нежност и мигове чудни,
завладяна от обич и шеметна страст,
с теб притихвам сега и вслушвам се будна
в песента на сърцата, пропита във нас.

Ти ми даваш небе и слънце в кръвта ми,
топла жива вода и копнежа по мъж,
галопиращи диви  коне е страстта ни,
ти си моят единствен, живителен дъжд.

© Евдокия Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??