26 сент. 2008 г., 16:49

Дъждовно 

  Поэзия
659 0 18

Дъждовно

 

http://www.vbox7.com/play:9f0d8560

 

Забързаните капки

по листата,

рисуваха

безкрайността

на времето.

Разляха се

във свойта

окончателност,

запълващи навярно

празнините

в себе си.

Претеглила

изплаканите си

ридания,

по дланите

се плъзна

тишината.

И се стопи

в последните

дихания

на тихата ни

вечер

светлината…

Луната

тихичко преброжда

пътя

на търсени

от всекиго

надежди.

А капки дъжд

се стекоха

по вените,

обшивайки ги

с похабена

нежност…

© Елмира Митева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??