Дъното е тук и няма по-надолу...
Пъкълът е под краката ми
и усещам огнената маса...
Ад била е бедността,
ад били кахърите,
а сега във ад превърна се животът ми!
Всичко покрай мене се руши,
всичко в пепел се превръща,
избледняват спомените ми,
а мечтите сякаш не са били!
Дори във огледалото не се познавам
и на снимките съм друга...
Сякаш чужд живот живея,
сякаш насила се смея,
сякаш боря се със себе си
и лошата в мене винаги побеждава.
ТЯ пирува свойта победа,
празнува за моя сметка,
поръчва и плащам...
плащам висока цена...
© Миглена Генешка Все права защищены
Приятно плуване нагоре!