13.07.2008 г., 7:23 ч.

дъното в мен... 

  Поезия » Друга
844 0 1

 

Дъното е тук и няма по-надолу...

Пъкълът е под краката ми

и усещам огнената маса...

Ад била е бедността,

ад били кахърите,

а сега във ад превърна се животът ми!

Всичко покрай мене се руши,

всичко в пепел се превръща,

избледняват спомените ми,

а мечтите сякаш не са били!

Дори във огледалото не се познавам

и на снимките съм друга...

Сякаш чужд живот живея,

 сякаш насила се смея,

сякаш боря се със себе си

и лошата в мене винаги побеждава.

ТЯ пирува свойта победа,

празнува за моя сметка,

поръчва и плащам...

плащам висока цена...

© Миглена Генешка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Едва когато стигнем дъното, започва изтласкването!
    Приятно плуване нагоре!
Предложения
: ??:??