19 июн. 2008 г., 11:18

Е=МС² 

  Поэзия » Другая
597 0 5
Е=МС²

Вселената изстреля лъч светлина,
светлината уцели вечна душа,
душата избухна в букет цветове,
цветовете родиха твоето сърце.

В очите ти виждам вечността,
Аз и ти, светлина и ярък цвят,
и нова галакция роди любовта
във пулса на вечния кръговрат.

© Алекс учо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??