Jun 19, 2008, 11:18 AM

Е=МС² 

  Poetry » Other
594 0 5
Е=МС²

Вселената изстреля лъч светлина,
светлината уцели вечна душа,
душата избухна в букет цветове,
цветовете родиха твоето сърце.

В очите ти виждам вечността,
Аз и ти, светлина и ярък цвят,
и нова галакция роди любовта
във пулса на вечния кръговрат.

© Алекс учо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??