7 дек. 2013 г., 19:35

... 

  Поэзия » Любовная
384 0 0

Ела при мен - целуни ме.
Обещай ми да не бягаш.
Придърпай ме плътно до себе си
и ме задръж в обятията си.
Покажи ми звездите и луната,
дай ми слънцето,
дъжда
и още целувки - до кръв.
Обичай ме такава, каквато съм.
Говори ми за живота,
звездите,
облаците,
синьото небе,
зелената трева,
мечтите ти...
Аз ще гледам твоите красиви очи,
ще се наслаждавам на устните ти и ще си мисля:
''Боже, колко нереален си ти, само в мечтите си ми.''

© Яна Кирилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??