24 авг. 2007 г., 12:44

* * * 

  Поэзия
614 0 8

КОГАТО                                                                                                                                        


Когато прелее безмълвието в мен,

стават страшни неща.

Думите рухват върху белия лист,

като лавина.

Сама срещу себе си търся съюзник.                                                 
Да ме измъкне от думите,

докато не са ме затрупали.                                                        
Тогава не мога да дишам.                                                                  
Всичко в мене трепери,                                                                        
защото потушавам бунта                                                                    
на преглътнати мигове.

И винаги има жертви.                 

© Валентина Шейтанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??