23 дек. 2009 г., 02:04

* * * 

  Поэзия » Другая
393 0 1

Сбогуването е прераждане.

Пламъкът дълбоко вътре

дори не затрептя от бурята...

Не се изляха скритите емоции.

Спря дъхът. Остана сивото.

Прегръщаме остатъци от восък –

нов огън да запалим.

 

Сбогуването не е смърт.

Болката е полет.

Прераждане в безкрайността.

© Долорес Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??