Сбогуването е прераждане.
Пламъкът дълбоко вътре
дори не затрептя от бурята...
Не се изляха скритите емоции.
Спря дъхът. Остана сивото.
Прегръщаме остатъци от восък –
нов огън да запалим.
Сбогуването не е смърт.
Болката е полет.
Прераждане в безкрайността.
© Долорес Всички права запазени
Прераждане в безкрайността."
!
Поздрав!