Dec 23, 2009, 2:04 AM

* * * 

  Poetry » Other
392 0 1

Сбогуването е прераждане.

Пламъкът дълбоко вътре

дори не затрептя от бурята...

Не се изляха скритите емоции.

Спря дъхът. Остана сивото.

Прегръщаме остатъци от восък –

нов огън да запалим.

 

Сбогуването не е смърт.

Болката е полет.

Прераждане в безкрайността.

© Долорес All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??