26 окт. 2009 г., 02:09

Един миг 

  Поэзия » Любовная
512 0 3

 

Един миг

 

Слухът ми, погален

от вълшебна музика -

една балада звучи сега,

нежна, вълнуваща, дръзка,

красива като любовта…

 

Обгърната от този миг,

с неспокойна душа,

плачеща без сълзи,

преоткривам един свят,

на копнеж и мечти…

 

© Пепа Деличева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??