Един миг
Слухът ми, погален
от вълшебна музика -
една балада звучи сега,
нежна, вълнуваща, дръзка,
красива като любовта…
Обгърната от този миг,
с неспокойна душа,
плачеща без сълзи,
преоткривам един свят,
на копнеж и мечти…
© Пепа Деличева All rights reserved.