Единствена си за мене
на този свят.
Няма по-добра от теб,
която да ме усмихва.
С която и да те сравня,
ти си оставаш най-красивата.
Губя си мислите,
щом те погледна.
Ти ме караш да мечтая.
Искам да съм с теб докрая.
Какво говорят другите,
не ме интересува.
Намираш ли нещо в мен,
което друг го няма.
Ще бъдеш ли щастлива,
ако си с мен.
Щом затворя очи,
виждам само теб.
Когато се заслушам
чувам твоя глас!
Били искала да те наричам
,,Мое нежно цвете''.
Бъди моя лъч светлина,
в сянката ми.
Ох, искаше ми се да не бяха,
сън или мечти, а
да беше реалност!
Ти, си родена да блестиш!!!
© Stoycho Kolev Все права защищены
Освен това имаш правописни грешки. Ааа, ще се мъмрим май, Стойчо )