13.06.2017 г., 22:17 ч.

Единствена 

  Поезия » Любовна
397 0 1

Единствена си за мене

на този свят.

Няма по-добра от теб,

която да ме усмихва.

 

С която и да те сравня,

ти си оставаш най-красивата.

Губя си мислите,

щом те погледна.

 

Ти ме караш да мечтая.

Искам да съм с теб докрая.

Какво говорят другите,

не ме интересува.

 

Намираш ли нещо в мен,

което друг го няма.

Ще бъдеш ли щастлива,

ако си с мен.

 

Щом затворя очи,

виждам само теб.

Когато се заслушам

чувам твоя глас!

 

Били искала да те наричам

,,Мое нежно цвете''.

Бъди моя лъч светлина,

в сянката ми.

 

Ох, искаше ми се да не бяха,

сън или мечти, а

да беше реалност!

Ти, си родена да блестиш!!! 

© Stoycho Kolev Всички права запазени

Благодаря за отделеното внимание!

Надявам се, да ви е трогнало!!!

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Еми не, за жалост далеч не ме трогна. Разрови по-дълбоко в себе си! Ако наистина си влюбен... водопад от красота можеш да сътвориш. Това тук е адски постно. Просто си затвори очите и се понеси по вълните на красотата й, слей се с ударите на нейното сърце, събери звездите от очите й.
    Освен това имаш правописни грешки. Ааа, ще се мъмрим май, Стойчо )
Предложения
: ??:??