8 мая 2009 г., 11:09  

Една жена прескача стъпалата 

  Поэзия » Эротическая
656 0 5

Лъчи зад профил мъжки.
Нетърпеливо.

Музика.
Копнеж и топлина.

И няма време.
Дрехите.
Ръце.
Безбрежност.
Умиране и раждане.
На приглушена светлина.

Дъждът по кожата.
Усмивки в огледалото.
Отпускане.
Докосване последно.
Светлина.

 

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??