1 мар. 2011 г., 20:19

Една жена със снимките говори... 

  Поэзия
904 0 13

Една жена със снимките говори...

И чувства, че животът си отива...

А всички тези толкоз близки хора

от снимките ù  - във едно се сливат...

 

Една жена в екрана тъжно гледа...

Но той е мъртъв и не ù говори...

А тя не помни пък кога последно

със него е опитвала да спори...

 

Една жена лежи във тишината

и вслушва се във звуците над нея...

Тя чака мене, чака ме горката,

да сляза – свойта болка да излее...

 

И ето, слизам – ала тя ме гледа

и сълзите ù тръгват по страните...

И тъжно е, че само на съседа

тя може вече само да разчита...

 

Една жена... не иска да живее...

А аз не знам какво да ù отвърна!

Тя спомените иска да изтлеят...

И живите – при нея да се върнат...

 

1 март 2011

© Георги Ванчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??