4 авг. 2007 г., 12:41

Една още ненарисувана моя картина 

  Поэзия
579 0 13
Подарявам ти
     картината със лунното
                                    море
няколко лодки
                  потънали в самота
                                    се полюшват
предизвикателно като бедра
                                    на обиграна проститутка
фарът осветява
                           пътя
                                    на корабите загубени
двойка гларуси
                    на свобода
                                    се любят
нежни звуци на китара
                             вятърът
                                    носи
Луната е влюбена
                    в морето
                             и  денем
                                    и  нощем.
Луната съм аз
                      а
                        морето
                                 си
                                      Ти...

Евгения Маринчева

© Евгения Маринчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??