19 февр. 2020 г., 11:42

Една реалност няма 

  Поэзия
453 5 6

/И котката прохожда из тревата.../

 

 

Една реалност може да горчи,
но тъжните неща не забелязвай,
а фокуса измествай настрани,
където няма истина напразна.
Опашката с очакване вирни!
Загубвай се изцяло из тревата!
Земята без умора се върти
пред топлото око на светлината.
И в кожата си все ще си добре,
и няма за кога да се укриваш...
На мравката поискай да дадеш
усмивчица без капка съпротива.
Една реалност няма, има сто.
Очите ти ще различат в мъглите
светулките на вечната любов,
ти само продължавай да опитваш!

 

 

/Стихчето е изцяло по картинката, която съм сложила за профилна снимка/

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??