9 авг. 2016 г., 11:01

Една сълза 

  Поэзия » Любовная
600 1 18

Една сълза по скулите търкулна
соленото на трудния живот,
безсмислено от нищото се втурна
запазила горчивото в амок.

 

По нишките преплетени изкусно
разля роса родена след тъга,
тя тежка бе, но тихичко се спусна
в дълбокото. Превърна се в съдба.

 

Различна, укротила ветровете,
око на буря, късче тишина,
страха надмогна, счупи ледовете
и сгуши се на топло в любовта.

© Таня Мезева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??