9.08.2016 г., 11:01 ч.

Една сълза 

  Поезия » Любовна
599 1 18

Една сълза по скулите търкулна
соленото на трудния живот,
безсмислено от нищото се втурна
запазила горчивото в амок.

 

По нишките преплетени изкусно
разля роса родена след тъга,
тя тежка бе, но тихичко се спусна
в дълбокото. Превърна се в съдба.

 

Различна, укротила ветровете,
око на буря, късче тишина,
страха надмогна, счупи ледовете
и сгуши се на топло в любовта.

© Таня Мезева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??