8 мар. 2013 г., 10:44

Една вълшебница във бяло 

  Поэзия
505 0 8

Една вълшебница във бяло

пред прага ми се спря в зори

и със нежното си наметало,

сърцето ми докосна - покори.

 

Вървя по улицата и ме следва

аромат на карамфили и зюмбюл,

в очите ми влюбено поглежда

денят, до вчера мрачен и унил...

 

Жени, облечени в красиви дрехи,

като приказно вълшебни феи

напук на времето сурово, тежко

със усмивка и любов живеем.

 

И нека да си пожелаем пролет,

преливаща от страст и вяра,

а с мъжете ни, в достоен полет,

да надмогнем злоба - ярост!

 

© Миночка Митева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??