29 нояб. 2008 г., 21:21

Едни очи 

  Поэзия » Любовная
696 0 6

Едни очи не мога да забравя,

едни очи преобръщат всичко в мен,

едно сърце остана не обикнато,

но не от мен.

Потърси ти греха в чуждата прегръдка,

усетих аз студа в твоята преструвка.

Исках да ти кажа да не си отиваш,

не тук, не сега и по този начин,

но останах наказана от свои грешки

 и може би и от теб,

но нека да бъдем човешки

и да простим,

за да се усмихнем и забравим за всичко, което

беше между нас и ни караше

да изтръпваме във този час...

 

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??