24 дек. 2007 г., 11:29

Едно 

  Поэзия » Любовная
693 0 6
Ах, как искам
да се споделим,
взор отправили
във небесата.
Да се целунем,
тихо да вървим,
със ласки нежни
под луната.
И моля се
пред теб сега,
да бъдем богове
една вселена.
Безспирно любим
всеки миг,
дъхът ни слят
не ни разделя.
Ще бъдем винаги
едно, изпрaвени,
дори пред края.
Любов ни води
към живот,
душите литват
във безкрая.

© СиАн&ЛиАн Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??