24.12.2007 г., 11:29 ч.

Едно 

  Поезия » Любовна
651 0 6
Ах, как искам
да се споделим,
взор отправили
във небесата.
Да се целунем,
тихо да вървим,
със ласки нежни
под луната.
И моля се
пред теб сега,
да бъдем богове
една вселена.
Безспирно любим
всеки миг,
дъхът ни слят
не ни разделя.
Ще бъдем винаги
едно, изпрaвени,
дори пред края.
Любов ни води
към живот,
душите литват
във безкрая.

© СиАн&ЛиАн Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??