Семейства, няколко загинаха:
мъже, жени… и шест деца!
Един бетон - над тях се срина
в Одеса късно през нощта!
Панелен блок направо рухна
от удар на съветски дрон!
В огромни - пламъци избухна
за дълго жилищен район!
Семейство… българи загина:
мъж, жена… и две деца!
Едно джудже - не ги подмина!
В съня намериха смъртта!
Юри Йовев
Март 2024 г.
© Yuri Yovev Все права защищены