21 мая 2009 г., 12:36

Едно любовно признание 

  Поэзия » Любовная
2026 0 18

 

Едно любовно признание

 

Разделих любовта си

между  много   жени.

Посях  в  очите им

щастливи  сълзи.

 

Не  свалях звездите,

мираж   не   градях.

Обичах тях самите

и  туй  е   моят  грях!

 

Виновен се чувствах

в  среднощни тъми.

Егото хранех

с  поглед на верни очи!

 

На  всяка  късче   обич  оставях,

без  лъжа, без   измама.

Където можех,  моста поправях,

оставяйки нов път  за  двама!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??