Едно по едно събрани,
напъхани в пакетче
с панделка отгоре,
с картичка и обяснение -
така дори да беше,
нямаше да разбереш,
да усетиш,
да видиш
чувствата около теб.
Едно по едно събрани,
напъхани в пакетче
с панделка отгоре,
с картичка и обяснение
да ти подаря спомени,
копнежи, надежди, мечти.
Дали ще ти помогне,
дали ще те промени,
дали ще те научи
как се живее - истински?
© Някога Някъде Все права защищены