Aug 16, 2007, 5:09 PM

Едно по едно събрани 

  Poetry
634 0 7
 

Едно по едно събрани,

напъхани в пакетче

с панделка отгоре,

с картичка и обяснение -

така дори да беше,

нямаше да разбереш,

да усетиш,

да видиш

чувствата около теб.

Едно по едно събрани,

напъхани в пакетче

с панделка отгоре,

с картичка и обяснение

да ти подаря спомени,

копнежи, надежди, мечти.

Дали ще ти помогне,

дали ще те промени,

дали ще те научи

как се живее - истински?

© Някога Някъде All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??