16.08.2007 г., 17:09 ч.

Едно по едно събрани 

  Поезия
629 0 7
 

Едно по едно събрани,

напъхани в пакетче

с панделка отгоре,

с картичка и обяснение -

така дори да беше,

нямаше да разбереш,

да усетиш,

да видиш

чувствата около теб.

Едно по едно събрани,

напъхани в пакетче

с панделка отгоре,

с картичка и обяснение

да ти подаря спомени,

копнежи, надежди, мечти.

Дали ще ти помогне,

дали ще те промени,

дали ще те научи

как се живее - истински?

© Някога Някъде Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??