20 мар. 2008 г., 17:37

Едри капки чукат... 

  Поэзия » Любовная
526 0 6

Вали...

Сякаш камъчета падат
върху цъфналите рози -
нараняват нежните листа,
пробиват ги,
разкъсват...
сякаш тежки думи драскат
в нечия душа,
а те,
розите,
мълчешком сълзят...

Вали...
Едри капки чукат
по перваза.
Тъжната им песен
в тъмното отеква -
протяжна и студена
като самотата,
останала след теб...



© Ласка Александрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??