3 янв. 2018 г., 18:03  

... 

  Поэзия » Другая
399 0 1

 

 

Търся думте с които да те изпратя,
очите ми не виждат, защото навън вали.
От пресяклата  небето гръмотевица,
ушите ми не чуха, дали каза прости.

© Станислав Русев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??