3.01.2018 г., 18:03 ч.  

... 

  Поезия » Друга
397 0 1

 

 

Търся думте с които да те изпратя,
очите ми не виждат, защото навън вали.
От пресяклата  небето гръмотевица,
ушите ми не чуха, дали каза прости.

© Станислав Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??