Jan 3, 2018, 6:03 PM  

... 

  Poetry » Other
398 0 1

 

 

Търся думте с които да те изпратя,
очите ми не виждат, защото навън вали.
От пресяклата  небето гръмотевица,
ушите ми не чуха, дали каза прости.

© Станислав Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??