19 февр. 2011 г., 23:41

Ехо... 

  Поэзия
856 0 11

Животът е кратък поглед

и дълга усмивка

на смъртта...

 

Смъртта - случайно намигване

и страстна целувка

на вечността...

 

Вината е шарена дреха,

която съблича

страстта...

 

Тъгата – далечно ехо

от нежната песен

на радостта...

© Веселка Стойнева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??