19.02.2011 г., 23:41 ч.

Ехо... 

  Поезия
857 0 11

Животът е кратък поглед

и дълга усмивка

на смъртта...

 

Смъртта - случайно намигване

и страстна целувка

на вечността...

 

Вината е шарена дреха,

която съблича

страстта...

 

Тъгата – далечно ехо

от нежната песен

на радостта...

© Веселка Стойнева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??