Feb 19, 2011, 11:41 PM

Ехо... 

  Poetry
854 0 11

Животът е кратък поглед

и дълга усмивка

на смъртта...

 

Смъртта - случайно намигване

и страстна целувка

на вечността...

 

Вината е шарена дреха,

която съблича

страстта...

 

Тъгата – далечно ехо

от нежната песен

на радостта...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??