17 сент. 2007 г., 11:23

ЕЛА, МИЛА 

  Поэзия
480 0 2

Ела, мила, застани до мен.

Виж колко зелени са листата,

как по тях блести росата.

Докосни ме, пълна с обич.

Ще слеем нашите души,

нежно ще впиваме очи.

Прегърни ме страстно.

Тук сме само аз и ти,

две птици, две вълни.

Склони глава на моето рамо.

Няма никога да те боли

и в душата няма да вали.

Потъни в любовна страст.

Тя ще ти дари крила,

с които ще полетиш сега.

Ела, мила, остани тук.

Превърни се в капки росни,

които да попия с устни.

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??