Ела, мила, застани до мен.
Виж колко зелени са листата,
как по тях блести росата.
Докосни ме, пълна с обич.
Ще слеем нашите души,
нежно ще впиваме очи.
Прегърни ме страстно.
Тук сме само аз и ти,
две птици, две вълни.
Склони глава на моето рамо.
Няма никога да те боли
и в душата няма да вали.
Потъни в любовна страст.
Тя ще ти дари крила,
с които ще полетиш сега.
Ела, мила, остани тук.
Превърни се в капки росни,
които да попия с устни.
© Васил Георгиев All rights reserved.