20 сент. 2014 г., 09:26

Енергия 

  Поэзия » Другая
288 0 0

Всеки миг рисувам по душата.
Постоянно, 'щото избледнява...
Осъзнавам времето с луната.
После слънцето разубеждава.

 

Чувството наоколо се стича.
Ритъмът напомня за безкрая.
Дишането бавно ме съблича.
А какво да облека не зная...

© Красимир Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??