Sep 20, 2014, 9:26 AM

Енергия 

  Poetry » Other
290 0 0

Всеки миг рисувам по душата.
Постоянно, 'щото избледнява...
Осъзнавам времето с луната.
После слънцето разубеждава.

 

Чувството наоколо се стича.
Ритъмът напомня за безкрая.
Дишането бавно ме съблича.
А какво да облека не зная...

© Красимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??