20.09.2014 г., 9:26 ч.

Енергия 

  Поезия » Друга
287 0 0

Всеки миг рисувам по душата.
Постоянно, 'щото избледнява...
Осъзнавам времето с луната.
После слънцето разубеждава.

 

Чувството наоколо се стича.
Ритъмът напомня за безкрая.
Дишането бавно ме съблича.
А какво да облека не зная...

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??