13 мар. 2008 г., 13:18

Епилог 

  Поэзия » Другая
741 0 8
 

Епилог

 

Не вярвам на очите си отдавна.

Сърцето също лъже безогледно.

Загубих бързо битката неравна,

но няма да повярвам, че не вярвам

до последно.

 

© Петър Варчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??