Mar 13, 2008, 1:18 PM

Епилог 

  Poetry » Other
742 0 8
 

Епилог

 

Не вярвам на очите си отдавна.

Сърцето също лъже безогледно.

Загубих бързо битката неравна,

но няма да повярвам, че не вярвам

до последно.

 

© Петър Варчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??