13.03.2008 г., 13:18 ч.

Епилог 

  Поезия » Друга
739 0 8
 

Епилог

 

Не вярвам на очите си отдавна.

Сърцето също лъже безогледно.

Загубих бързо битката неравна,

но няма да повярвам, че не вярвам

до последно.

 

© Петър Варчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??