5 окт. 2008 г., 11:10

Есен 

  Поэзия » Пейзажная
717 0 7
 

 

Падат пожълтелите листа,

рони сълзи мрачното небе

и въздиша нежно есента,

като тъжно мъничко дете.

 

Голи клони се навеждат,

сплитат немощни ръце,

птичките на юг поглеждат,

махат с мощните криле.

 

Златна есен ще гостува

на прекрасната земя,

тя с усмивка се любува

на света и щедростта.

© The Notorious Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??