7 сент. 2013 г., 19:35

Есенен дъжд 

  Поэзия » Другая
448 0 2

Топъл, красив, благодатен

излива се есенен дъжд.

Чист, пороен, и златен

светът става друг изведнъж.


И охрите багри на есен

правят живота игрив,

макар и често нелесен

го карат да бъде красив...


Тежките капки изпращат

на лятото знойните дни,

от тях във себе си хващат

последните летни мечти...

 

© Мартин Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??