20 нояб. 2019 г., 16:16

Есенен етюд 

  Поэзия » Другая
568 0 2

Прошепна с ехо есента...

Полъх нежен се разнесе,

гмурна се под цветните листа.

Повдигна погледа им и понесе,

трептенето им над повърхността.

 

Завихриха се в обръч грациозно,

трептяха с пеперудени крила.

Рисуваха със вятъра съдбовно,

картини с дъх от вечността

и вдъхновяваха се неуморно...

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??