Прошепна с ехо есента...
Полъх нежен се разнесе,
гмурна се под цветните листа.
Повдигна погледа им и понесе,
трептенето им над повърхността.
Завихриха се в обръч грациозно,
трептяха с пеперудени крила.
Рисуваха със вятъра съдбовно,
картини с дъх от вечността
и вдъхновяваха се неуморно...
© Мария All rights reserved.